Novo:

 • 2509Preminuo Vlatko Marković
  Vlatko Marković, dugogodišnji bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, preminuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak u 77. godini života u bolnici na Rebru.
 • 0107Energetsko certificiranje zgrada
  Od 01.07.2013. energetski certifikat moraju imati zgrade odnosno njihove samostalne uporabne cjeline (stanovi, uredi) koji se prodaju.
 • 1208Hajduk u tajnosti priprema veliki transfer
  Predsjednik Marin Brbić pokušava vratiti Senijada Ibričića, velikog ljubimca navijača i igrača koji je u Hajduku ostavio duboki trag.
 • 0108Stipe Perica potpisao za Chelsea
  Mladi hrvatski reprezentativac i dodanašnji član Zadra, Stipe Perica, ostvario je transfer iz snova. Iz Zadra je preselio u Chelsea s kojim je i službeno potpisao ugovor...
 • 2505I dalje će padati cijene nekretnina pogotovo u Dalmaciji
  Trend pada cijena i prodaje na hrvatskom tržištu nekretnina nije se mijenjao od 2008. godine, a očekivanja su da će se nastaviti i u 2013. godini. Istina, kaže Dubravko Ranilović, predsjednik Udruženja posrednika u poslovanju nekretninama pri HGK, ove godine se očekuje usporeni pad, kako cijena tako i ponude i potražnje.

Izdvojeno:

Novcem iz fondova EU-a poboljšavamo uvjete življenja i jačamo konkurentnost gospodarstva.

Republika Hrvatska mogla bi biti jedna od efikasnijih u korištenju novca iz europskih fondova na početku članstva u Europskoj uniji u odnosu na druge zemlje nove članice. Pripremili smo na državnoj razini devet velikih projekata, pojedinačno vrijednih iznad 10 milijuna eura, koji su ukupno procijenjeni na 548 milijuna eura, čime prelaze vrijednost od 449,4 milijuna eura, koliko iznosi ukupna financijska omotnica iz Kohezijskog i strukturnih fondova za Republiku Hrvatsku u financijskoj perspektivi 2007.-2013. – naglasio je potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić na konferenciji za medije održanoj u prostorijama Ministarstva.

Više